Aktuelt

Vurderer du solcellepanel?

Me kan hjelpa deg med berekningar for å sjå kva som lønner seg i ditt tilfelle!

Solcellepanel

Me har erfaring og kompetanse på å gjera berekningar som kan vera lure å ha med i vurderinga på om du bør investera i solcelleanlegg.

Kanskje har du ein selgar som kjem med kanontilbud og treng ei rask avgjerd, ikkje nøl med å ta kontakt med oss så kan me raskt hjelpa deg. Me gjer ei vurdering ut i fra dine ressursar og behov.

Ny innlogging Duett MinSide

Ny innlogging i Duett Økonomi og MinSide fra 12.12.23

Innloggingsvindu Duett MinSide

Ny innlogging i Duett  MinSide fra 12.12.23

For å øke sikkerheten og forenkle påloggingen i Duett MinSide, bytter vi  innloggingsløsning. Dette skjer tirsdag 12. desember kl. 09.00. Brukernavn og  passord er som før. Det kan være lurt å notere seg hvilket brukernavn du  logger deg på med nå, fordi du må skrive det inn selv første gangen i ny  innlogging. Brukernavnet ditt er den e-postadressen som denne meldingen er  sendt til. 

Slik vil den nye innloggingen se ut: 

Trykk "Logg inn"

Skriv inn ditt brukernavn, og klikk  "Neste"
Tips: Krysser du for "Husk meg", slipper du å skrive inn  brukernavnet neste gang.

Skriv inn ditt passord og trykk  "Bekreft". Deretter starter MinSide opp som vanlig. 

NB! Du vil rett etter første innlogging få en mail fra Okta (noreply@okta.com) med tema "Ny innloggingsvarsling". Dette er helt normalt, og er en del av den økte sikkerheten. Påloggingsdetaljene viser nettleser, dato og ca. geografisk område (avhengig av hvilken internettleverandør du har). Du behøver ikke å foreta deg noe ekstra nå. Skulle du senere få en slik mail, uten at du selv har logget på, er det et varsel om at noen har forsøkt å bruke din innlogging. Da bør du bytte passord umiddelbart.
 
To-faktorpålogging kommer senere
Den nye påloggingen nå er en forberedelse til en  framtidig pålogging med to-faktor. Det betyr at du i tillegg til  brukernavn og passord bekrefter identiteten din med en annen enhet, f.eks.  mobiltelefon. Med to-faktor slipper du å bytte passord, og innloggingen  blir enda sikrere. Du vil få mer informasjon om dette senere, før det  innføres.

Skybasert rekneskap

Gjennom våre programleverandørar Duett og Tripletex får du digital tilgang og full kontroll over rekneskapen din.

Tilsett ved PC

Me jobbar tett med deg som kunde, og du kan heile tida sjå oppdatert rekneskap i skya di. Dette gir oss også eit betre grunnlag for å kunne vere gode rådgjevarar undervegs.

Via den skybaserte rekneskapen kan du som kunde ha kontoret med deg heile dagen, gjennom app som er lett å laste ned på mobilen. Dermed har du full kontroll på rekneskapen også når du er ute på byggeplassen, i frisørsalongen eller i traktoren.

Dette forenklar både rekneskapsføring, fakturering og omdisponeringar i budsjettet. Det er enkelt å oppdage og ikkje minst gjere endringar som trengs for å auke lønnsemda i bedrifta. Du får meir tid til å gjere andre oppgåver og me får betre oversikt over kva moglegheiter du som bedrift har framover.

Bli kjent med oss!

Teamet vårt består av ein gjeng med 11 tilsette som har brei erfaring.

Me er eit autorisert rekneskapskontor med brei kompetanse og erfaring. Suldal Økonomi leverer tenester innan økonomi og rådgiving til over 350 landbruks- og forretningskundar i og utanfor Suldal kommune. Trivsel og godt humør pregar heile organisasjonen og vårt arbeid skal bygga på kompetanse, tillit og omsorg for kunden.

Me tilbyr alle tenester innan økonomisk og rekneskapsfagleg rådgjeving. Me er 12 sprudlande tilsette som har fagkompetanse innafor mange ulike næringar, og som gjerne vil vere din faste rådgjevar i økonomiske spørsmål.

Våre kunder er hjarteleg velkomne innom kontorlokala våre på Sand i Suldal, men me tar gjerne og eit besøk ut til deg og di bedrift, eller held kontakt via digitale flater.

Ta gjerne kontakt for ein uformell prat om di bedrift og kva behov du har for rådgjeving og rekneskapsføring!

Me tar kontakt med deg
så snart som mogleg.
Takk! Meldinga er mottatt.
Det skjedde ein feil ved innsending. Prøv gjerne på nytt...
til toppen